>> workshops|meubels|foto's |agenda| vacatures

Over de Workshop


Werk aan de Winkel is een creatief bedrijf in hartje Den Bosch waar je letterlijk zelf aan het werk kunt tijdens een van de vele workshops.
Ook voor accessoires ben je er aan het juiste adres. Ze worden handgemaakt en dus zijn ze stuk voor stuk uniek.
Het is ook mogelijk om accessoires als lampen en kleine meubels in opdracht te laten maken.

 

Creatieve workshops

Werk aan de Winkel verzorgt een keur aan creatieve workshops als parfum maken, mozaïeken, sieraden maken, servies schilderen, beeldhouwen en bier maken. Alle workshops worden in eigen beheer gegeven en alle medewerkers zijn ook echt in dienst. Dit geeft ons de gelegenheid om onze medewerkers intern op te leiden en hen juist die workshops te laten geven die ook echt bij hen passen. En dat vertaald zich naar kwaliteit. Wij maken van ieder uitje een succes!

Klik hier voor het overzicht van alle workshops.

 

Voor wie?

Werk aan de Winkel heeft een grote klantenkring. Je kunt namelijk voor alle soorten uitjes bij ons terecht. We organiseren teamuitjes voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes voor aanstaande bruidsparen, kinderfeestjes, babyfeestjes voor een zwangere vriendin, familiedagen en alles daar tussen in.

 

Meer informatie of een workshop reserveren? Wij zijn bereikbaar per telefoon:
073 6121293
of per mail op Reserveringen@WerkaandeWinkel.eu.

Wil je 2 wekelijks doe-het-zelf tips & nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!


 

Eigen Label

Omdat wij onze creativiteit graag delen, hebben wij sinds 2008 een eigen lijn woonaccessoires als lampen, kussens, notitieboekjes etcetera ontwikkeld. Deze worden in kleine oplages in een fabriekje in India gemaakt. Het label kenmerkt zich door het gebruik van heldere kleuren die bont gecombineerd worden.

 

Momenteel worden onze produkten in ongeveer 120 winkels verkocht. Ben je benieuwd hoe de accessoires er uit zien? Neem dan een kijkje op de website: www.deWorkshop.eu of bezoek de winkel!