meubels >> foto's

Uniek wonen

In de Workshop worden 2e hands meubeltjes volledig gerestyled zodat ze weer helemaal hip, trendy en klaar zijn voor gebruik. We struinen bijna alle rommel- en antiekmarktjes af op zoek naar bijzondere, bruikbare meubeltjes waarvan wij vinden dat ze echt iets toevoegen aan interieurs van nu.

 

Onze zelfgemaakte meubels & accessoires zijn nu ook 24 uur per dag te bekijken in onze webwinkel. Ook voor workshop materialen, kant, deurknopjes, accessoires, retro-behang of workshoppakketten kunt u er terecht.

 

Oud als nieuw

Welke meubels vind je precies bij Werk aan de Winkel? Het antwoord: Alles waar wij iets in zien! Denk aan kasten, lampjes, commodes, bedden, stoeltjes, speelgoed etc. De meubels worden geverfd of gelakt en verfraaid met onder andere stof, behang, kant, zeil, papier en tierlantijnen. Alles is "handmade" en dus uniek.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor foto's.

 

Meubels op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk een meubel in opdracht te laten restylen. Wij hebben allerlei meubels op voorraad die precies naar jouw stijl en wensen opgeknapt kunnen worden. Heb je zelf nog een meubeltje dat wel een make-over kan gebruiken? Neem het mee en kies zelf precies de kleur en het materiaal en laat je verrassen door het resultaat!

Heb je nog stukjes over van bijvoorbeeld je gordijnen, behang, dekbedhoes of kussens? Wij verwerken het in het meubel en hij past gelijk super bij de rest van je interieur.

 

Zelf aan de slag

Ga je het liefst zelf aan de slag maar kun je wel wat aanwijzingen gebruiken? Kom het dan zelf doen in de Workshop. Wij leren je verschillende technieken en kijken met je mee. Je maakt het meubel, verspreid over ongeveer 3 bijeenkomsten, precies zoals jij het hebben wilt. Meld je aan!