Algemeen >> voor vrijgezellenfeestjes|voor bedrijven|voor kinderen| voor mannen |babyfeestjes|rond Kerst |voorjaar|volgens rooster |foto's |budgetworkshops |

 

Onze workshops


Werk aan de Winkel verzorgt een keur aan creatieve workshops als parfum maken, mozaïeken, sieraden maken, servies schilderen, beeldhouwen en bier maken. Alle workshops worden in eigen beheer gegeven en alle medewerkers zijn ook echt in dienst. Dit geeft ons de gelegenheid om onze medewerkers intern op te leiden en hen juist die workshops te laten geven die ook echt bij hen passen. En dat vertaald zich naar kwaliteit. Wij maken van ieder uitje een succes!

Voor wie?
Werk aan de Winkel heeft een grote klantenkring. Je kunt namelijk voor alle soorten uitjes bij ons terecht. We organiseren teamuitjes voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes voor aanstaande bruidsparen, kinderfeestjes, babyfeestjes voor een zwangere vriendin, familiedagen en alles daar tussen in.

Vanaf 6 personen kun je zelf bepalen op welke dag en tijd je een workshop wilt volgen. Ben je met minder dan 6 personen? Dan kun je aanmelden voor de workshops uit onze agenda.

 

Klik op één van onderstaande workshops voor meer informatie.

Mozaïeken Parfum maken Sieraden maken
Servies Schilderen Bier maken Lampenkapjes maken
Canvastas illustreren Zeep & Badolie maken Schat- of sieradenkistjes maken
Beeldhouwen Vazen maken Schilderen op doek
Portret schilderen Babyfeestjes Matroesjka's schilderen
Maak een electro-spel Maak je eigen t-shirt Seizoensworkshops!
Het grootste plezier voor het kleinste kamertje Voorjaarsworkshops Kerstworkshops
Budgetworkshops! Memoborden maken  

Alle workshops zijn inclusief koffie, thee en materiaal, tenzij anders vermeld.

Meer informatie of een workshop reserveren? Wij zijn bereikbaar per telefoon:
073 6121293
of per mail op Reserveringen@WerkaandeWinkel.eu.

Wil je 2 wekelijks doe-het-zelf tips & nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Mozaïeken

Maak je eigen tekening met behulp van tegeltjes op een spiegel, bloempot of maak een huisnummer-bordje. Je kunt ook met z’n allen aan één groot voorwerp werken, leuk voor vrijgezellenfeestjes voor de bruid of met je team voor op de afdeling bijvoorbeeld. Budgettip: nu ook mozaïeken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: Volwassenen 2,5 uur. (kinderfeestjes 1,5 uur)

Kosten: Volwassenen € 33,00 per persoon. (kinderfeestjes € 14,00 per kind)

Bekijk ook de foto's!

 

Parfum maken

Heb je altijd al je eigen parfum willen maken? Dan is dit je kans! Je gaat aan de slag met etherische oliën na een inleiding over de bestaande onder- midden- en boventonen. Na wat tests, meng je je eigen versie van Chanel of Axe! Budgettip: nu ook parfum maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: Volwassenen 2,5 uur. (kinderfeestjes 1,5 uur)

Kosten: Volwassenen € 35,00 per persoon. (kinderfeestjes € 15,00 per kind)

 

Sieraden maken

Met glastkralen, parels, schelpen, bedeltjes, strass, parelmoer, hout, metaal en zilver maak je precies het sieraad dat bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende technieken. Haken, kettelen, rijgen of draadgebonden. Budgettip: nu ook bedelarmbanden maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: Volwassenen 3 uur.

Kosten: Volwassenen € 17,00 per persoon* excl. kralen en jasseron.

Deze workshop is inclusief BASISmateriaal als draad, knijpkraaltjes, sluiting, ringetjes etc. Alle kralen, lint en jasseron worden na afloop van de workshop in rekening gebracht.

* Met een minimum van € 35,00 in totaal (workshopvergoeding van € 17,00 + € 18,00 aan kralen).

 

Matroesjka's schilderen

Je kent ze vast wel, die kleurrijke Russische poppetjes die in elkaar passen.
Wij hebben blanke houten sets en vanaf nu kun je dus een eigen set komen schilderen!
 
Leuk als vrijgezellenfeestje: Maak samen een set voor de bruid. Als teamuitje: Wie is wie en welke grootte past het beste bij iedereen? Of als familie-uitje: Schilder iedereen na en neem je leukste familie-lid mee naar huis of laat iedereen z'n matroesjka meenemen naar het eerstvolgende familiefeestje!

Natuurlijk kun je ook gewoon ieder een eigen set maken.

Duur: 3 uur.

Kosten: € 36,00 per persoon.

 

Servies schilderen

Ontwerp je eigen kop & schotel, tapasschaal of theepot of maak met z’n allen één servies als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een thee-, tapas-, of sushiservies. Je kiest de serviesstukken gewoon op de dag zelf. Budgettip: nu ook servies schilderen als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: Volwassenen 2,5 uur. (kinderfeestjes 1 uur)

Kosten: Volwassenen € 33,00 per persoon. (kinderfeestjes € 14,00 per kind)

Bekijk ook de foto's!

 

Babyfeestjes

Heb je een zwangere vriendin en wil je de zwangerschap graag met haar vieren? Organiseer dan dit geweldige dagje weg voor haar!
Tijdens het babyfeestje maak je met z'n allen accessoires voor op de babykamer, een echte groepsworkshop dus! Hoe groter de groep, des te meer accessoires jullie kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een groeimeter, spiegels, een mobile, fotolijstjes, matroesjka's, kapstokjes en schilderijtjes etc.
Lees er meer over op de speciale babyfeestjes pagina!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

 

Bier maken

Mannen, en stoere vrouwen, kunnen bij ons gemberbier komen maken! We beginnen de workshop met een proeverij van bijzondere bieren. Daarna begint het echte werk en ga je in duo's bier maken. Na een korte pauze wordt er gebotteld en ga je met een eigen fles van 0,5 liter naar huis. In de zomer kun je ook kiezen voor het maken van rosé-bier!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Memoborden maken

Je bent ze vast al eens tegengekomen, leuke gestoffeerde borden waar je kaarten, briefjes, foto's en andere dierbare zaken op prikt. Je stoffeert tijdens de workshop een bord van 40 x 50 cm met een stof naar keuze en omdat er een foamlaag wordt aangebracht tussen de stof en het bord, kun je er ook echt bewaarsels op prikken.
Vervolgens breng je, desgewenst, met linten een patroon over de stof aan. Hier wordt je bord niet alleen nog gezelliger van maar ook nog handiger. Je stopt nieuwe kaarten gewoon achter een lint.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 36,00 per persoon.

 

Lampenkapjes maken

Haal je oude, vergane glorie lampen voor de dag en geef deze een super make-over. We hebben allerlei stoffen maar heb je zelf nog een leuk lapje of bijvoorbeeld nog een stukje over van je dekbed of gordijn, neem dat mee en hij past gelijk in je interieur! Je kunt ook lampen in opdracht laten maken.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Nail-art

Heel leuk en nu ook echt goed zelf te maken. Niet met stickers of crackle-lak maar door eenvoudige tekeningetjes te maken op je nagels met pennen of door middel van de marmer-techniek. Je leert tijdens de workshop hoe je heel eenvoudig, leuke tekeningen maakt zodat je die daarna ook echt op je nagels kunt zetten. Daarnaast gaan we oefenen met "marmeren". Dit is een bijzondere techniek waarbij je verschillende kleuren nagellak in water druppelt, mengt en daarna over je nagel "legt" en laat drogen.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

 

Zeep en badolie maken

De workshop begint met een geurtest van etherische oliën. Zo kun je bepalen welke geur je gaat verwerken in je zeep. Niet onbelangrijk natuurlijk. Over een heel aantal geuren worden bijzonderheden verteld en ook wordt er ingegaan op wat geur met je hersenen doet. Je selecteert een geur voor je zeepjes, én een aantal voor je badolie. De zeepjes (formaat gastenzeepjes) maak je in teams en de badolie individueel, maar natuurlijk wel allemaal samen. Je gaat naar huis met een klein flesje badolie en afhankelijk van de vorm die je kiest, ongeveer 6 tot 8 zeepjes. Budgettip: nu ook zeep maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: 2 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

 

Beeldhouwen

Maak je eigen beeld uit mergel. Onder leiding van een beeldhouwer ga je aan de slag en leer je een aantal basistechnieken. Het materiaal laat zich makkelijk bewerken en je werkt dan ook met allerlei soorten gereedschap.

Duur: Volwassenen 2,5 uur. (kinderfeestjes 1,5 uur)

Kosten: Volwassenen € 35,00 per persoon. (kinderfeestjes 14,00 per kind)

Bekijk ook de foto's!

 

Vazen maken

Met textiel of papier, kant en waterglas maken we van een oude wc-lamp een geweldige vaas die je ook echt kan gebruiken. Een absolute eye-catcher voor in huis! Wil hem in het echt zien? Kom dan eens langs in de workshopruimte om hem te bewonderen!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's.

 

Portretschilderen

We werken met acrylverf op doek. Na een flink aantal schetsen, zet je de eerste verfstreken op je paneel met heel verrassende resultaten. Maak een zelfportret, of probeer een van je mede-schilders vast te leggen.

Duur: Volwassenen 2,5 uur. (kinderfeestjes 1,5 uur).

Kosten: Volwassenen € 36,00 per persoon. (kinderfeestjes € 14,00 per kind)

Bekijk ook de foto's!

 

Decoreer je eigen t-shirt (of tas, rok of broek)

Zin om van je oude t-shirt iets geweldigs te maken? Dat kan! Beschilder 'm en wordt een lopend kunstwerk of maak er allemaal glimmers, kantjes en andere tierlantijnen op.

Duur: 1 tot 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

Bekijk ook de foto's!

 

Het grootste plezier voor het kleinste kamertje

Kan de toilet op je werk, thuis, die van de vrijgezel of een jarige job nog wel een eye-catcher gebruiken? Doe dan deze supergezellige groepsworkshop en zorg dat die ene toilet 'the place to be' wordt! Met z'n allen maak je allerlei accessoires als een wc-bril, spiegel, tegeltjes met leuke spreuken, zeeppompje, toiletrolhouder etc. en maak je dit kamertje helemaal in stijl.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 33,00 per persoon.

Willen jullie allemaal een eigen toiletbril maken? Dan duurt de workshop 3,5 uur en bedragen de kosten € 42,50.

 

Schatkisten en/of sieradenkistjes maken

Hippe meiden maken hun eigen sieradenkistje. Voortaan kun je al je bling bling dus feilloos vinden. We gaan aan de slag met verf, veertjes, bling, kant, pailletten, lint en heuse diamanten!

Met stoere jongens maken we schatkistjes waarin je allerlei spannende voorwerpen van al je avonturen kan verzamelen.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

 

Seizoensworkshops!

Rond pasen, kerst, moeder- en vaderdag, sinterklaas, carnaval en in het voorjaar worden er altijd speciale workshops georganiseerd.
Voor actuele informatie klik je hier om contact met ons op te nemen.