workshops >> voor vrijgezellenfeestjes|voor bedrijven|voor kinderen|voor mannen |babyfeestjes|rond Kerst |voorjaar |volgens rooster|foto's |

 

Bijzondere Winter- en Kerstworkshops!

In de maanden november en december kun je bij Werk aan de Winkel terecht voor het maken van geweldige kerststukken. Stuk voor stuk absolute eye-catchers en sfeermakers voor in huis. Hieronder kun je alvast een aantal voorbeelden bewonderen.

Naast bijzondere kerstworkshops, kun je dit jaar ook terecht voor het maken van appelcider. Een authentiek Engels/Franse drank met een rijke geschiedenis. Een heuse primeur voor fijnproevers! Dus wil je het nieuwe jaar inluiden met eigengemaakte bubbels? Meld je dan aan en doe mee! Klik hier voor alle data.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de maanden november & december kun je elk weekend en iedere avond terecht voor de winterworkshops. Klik hier voor het rooster.

 

Voor meer informatie of aanmelden klik je hier of bel naar

073 - 6 12 12 93

Bij aanmelding van minimaal 6 personen gaan de workshops door.

 

Cider maken - € 36,00 per persoon

 

Winter Workshop: Appelcider

 

maken!

 

Gezellige winteravonden lijken nog ver weg maar Werk aan de Winkel is er al helemaal op voorbereid. Naast bijzondere kerstworkshops, kun je dit jaar ook terecht voor het maken van appelcider. Een authentiek Engels/Franse drank met een rijke geschiedenis. In Engeland wordt deze sprankeldrank al vanaf de eerste eeuw gefabriceerd en ook vandaag de dag is cider er in veel kroegen, naast Ale’s, verkrijgbaar van de tap.

Werk aan de Winkel haalt de cider graag naar Brabant. Een heuse primeur voor fijnproevers! Na een introductie in de wereld van de cider ga je aan de slag met speciaal geselecteerde appels en neem je een eigen fles cider mee naar huis.

 

Dus wil je het nieuwe jaar inluiden met eigengemaakte bubbels? Klik dan hier voor data, meld je dan aan en doe mee!

 

 

 

Voorbeelden Kerstworkshops:

 

Kerstmozaïek - € 40,00 per persoon. Klik hier voor data!

 

Kerstballen op schaal - € 40,00 per persoon. Klik hier voor data!

 

Kerstkussen op schaal - € 40,00 per persoon. Klik hier voor data!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Luxe Kerstbalhanger € 35,00 per persoon. Klik hier voor data!

 

Kerstkrans - € 40,00 per persoon. Klik hier voor data!