workshops >> voor vrijgezellenfeestjes|voor bedrijven|voor kinderen|voor mannen|babyfeestjes|rond kerst voorjaar| volgens rooster |foto's|

 

Kinderfeestjes bij Werk aan de Winkel

Wil je een geweldig feestje geven waarbij iedereen zijn eigen creativiteit kwijt kan? Kom dan naar Werk aan de Winkel in Den Bosch! Onder de swingende leiding van heuse knutseljuffen gaan jij en vriendjes en vriendinnetjes aan de slag en maakt iedereen een eigen creatie.

Vanaf 8 kinderen. Materiaal & limonade is inbegrepen.

Meer info? Neem contact met ons op.

 

In de schoolvakanties organiseren we tal van activiteiten waar je je alleen of samen met vriendjes voor aan kunt melden. Wil jij ook een keer meedoen? Klik hier voor data.

 

Heb je zin om thuis te knutselen en ben je op zoek naar de juiste materialen, accessoires of workshoppakketten? Klik dan hier voor de webwinkel.

 

Klik op de workshop van je keuze voor meer info.

Mozaïeken Parfum maken Bedelarmbandjes maken
Maak je eigen electro-spel Beeldhouwen Maak je eigen t-shirt
Sieraden/schatkistjes maken Schilderen op doek Servies Schilderen
Maak je eigen schilderij   Seizoensworkshops

Alle workshops zijn vanaf 8 kinderen te reserveren en zijn inclusief materiaal, limonade en iets lekkers.

 

Mozaïeken

We mozaïeken met stukjes tegel en glasmozaïek, kralen en glasstenen. Je mag zelf kiezen met welk materiaal je wilt werken en welke kleuren je wilt gebruiken. Je maakt een spiegel of een bloempotje. Geschikt voor dames en heren vanaf 6 à 7 jaar.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

Bekijk ook de foto's!

 

Parfum maken

Ben je helemaal weg van je moeders parfum of pappa's aftershave en wil je graag een geurtje voor jou alleen? Dan is dit je kans! We gaan aan de slag met geuroliën en vertellen je alles over de geheime wereld van parfum. Je doet eerst een heuse geurtest en daarna meng je je eigen parfum die je natuurlijk mee naar huis mag nemen! Geschikt voor dames en heren vanaf 10 jaar.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 15,00 per kind.

 

Bedelarmbandjes maken

Met allerlei soorten kralen, lint en bedeltjes maak je naar eigen ontwerp een bedelarmbandje. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren. Heb je thuis nog kralen die je graag wilt gebruiken, dan kun je die natuurlijk meenemen! Geschikt voor dames en heren vanaf 8 à 9 jaar.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

 

Servies schilderen

Beschilder je eigen bord & beker voor thuis. Met kwasten en speciale verf maak je de mooiste tekeningen. Nadat het servies gebakken is in de oven, kun je het ophalen en zoals gewoon servies gebruiken. Geschikt voor dames en heren vanaf 5 jaar.

Duur: 1 tot 1 uur en een kwartier.

Kosten: € 14,00 per kind.

Bekijk ook de foto's!

 

Beeldhouwen

Iedereen krijgt een stuk mergel waarna we met verschillende vijlen, hamers en ander gereedschap een beeld gaan maken. Je mag zelf weten wat je gaat maken. Zo kun je bijvoorbeeld een fantasiedier maken of misschien wel een aliën, wie weet! Geschikt voor dames en heren vanaf 7 jaar.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

Bekijk ook de foto's!

 

Schatkisten en/of sieradenkistjes maken

Hippe meiden maken hun eigen sieradenkistje. Voortaan kun je al je bling bling dus feilloos vinden. We gaan aan de slag met verf, veertjes, bling, kant, pailletten, lint, glasstenen en heuse diamanten!
Met stoere jongens maken we schatkistjes waarin je allerlei spannende voorwerpen van al je avonturen kan verzamelen.
Geschikt voor dames en heren vanaf 6 jaar.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

 

Maak je eigen schilderij

We beginnen met het schilderen van de achtergrond van het doek en daarna begint het echte werk! Om het nog mooier te maken, kun je ook nog pailletjes, glitters & veertjes gebruiken om het helemaal af te maken. Wil je jezelf, je vriendin, broertje, oma of vader naschilderen? Neem dan een foto mee zodat je ze nog eens goed kan bekijken!
Geschikt voor dames en heren vanaf 7 jaar.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 15,00 per kind.

 

Decoreer je eigen t-shirt (of tas, rok of broek)

Zin om van je oude t-shirt iets geweldigs te maken? Dat kan! Beschilder hem en wordt een lopend kunstwerk of maak er allemaal glimmers, kantjes en andere tierlantijnen op. Dit kun je natuurlijk ook doen met een oude tas, rok of broek.
Geschikt voor dames en heren vanaf 6 jaar. Wil je ook graag klein naaiwerk op je t-shirt maken, dan is de minimum leeftijd 9 à 10 jaar.

Duur: 1 tot 1 uur en een kwartier. Voor oudere kinderen 1,5 uur.

Kosten: € 14,00 per kind.

Bekijk ook de foto's!

 

Seizoensworkshops!

Rond pasen, kerst, moeder- en vaderdag, sinterklaas, carnaval en in de schoolvakanties worden er altijd speciale workshops georganiseerd. Voor actuele informatie klik je hier voor het rooster.