workshops >> voor vrijgezellenfeestjes|voor bedrijven|voor kinderen| voor mannen |babyfeestjes|rond Kerst |voorjaar| volgens rooster|foto's |

 

Workshops voor mannen!

Alles roze en toch ook iets voor mannen? Jazeker! Wat denk je bijvoorbeeld van 'pimp your ride', bier maken of beeldhouwen. Of creër je eigen axe- effect voor de ultieme laatste avond als vrijgezel.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of reserveren? Klik hier, en neem contact met ons op.

 

Combineer een workshop met borrelhapjes of diner & profiteer van leuke kortingen!

 

Wil je op de hoogte blijven van de workshops en speciale activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

 

Klik op de workshop van uw keuze voor meer info.

Pimp your ride! Bier maken Beeldhouwen
Schilderen op doek creŽer je eigen Axe-effect! Het grootste plezier voor het kleinste kamertje

Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, iets lekkers en materiaal, tenzij anders vermeld.

 

Creëer je eigen Axe-effect!

Wil je voor de laaste keer nog even superverleidelijk uit de hoek komen. Creëer dan je eigen Axe-effect! Je gaat aan de slag met etherische oliën en na een geurtest, meng je je eigen versie van Hugo of Axe voor een superverleidelijke vrijgezellenavond of speciaal voor je kersverse bruid natuurlijk. Budgettip: nu ook parfum maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

 

Bier maken

Speciaal voor echte mannen brouwen we gemberbier! We beginnen de workshop met een proeverij van bijzondere bieren. Daarna begint het echte werk en ga je in duo's bier maken. Na een korte pauze wordt er gebotteld en ga je met een eigen fles van 0,5 liter naar huis.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Pimp your ride!

Je komt op een doodgewone fiets aan, of wij regelen er een, en je maakt gegarandeerd de blits als je weer wegrijdt. Maak een heuse bling bling-kleurexplosie-fiets of Ferrari-tweewieler. Gegarandeerd succes voor de vrijgezellendag of avond want hij kan direct mee de stad in!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 33,00 per persoon.

 

Beeldhouwen

Maak je eigen beeld uit mergel! Onder leiding van een beeldhouwer ga je aan de slag en leer je een aantal basistechnieken. Het materiaal laat zich makkelijk bewerken met vijlen, raspen, beitels en schuurpapier etc. Kortom: Aan de slag mannen!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Schilderen op doek

We werken met acrylverf op doek. Je krijgt uitleg over de verhoudingen, licht-donker effecten en hoe je diepte in je schildering kan brengen. Na wat schetswerk, zet je de eerste verfstreken op je paneel met heel verrassende resultaten. Maak een portret of schilder gewoon wat je zelf in gedachte hebt. Natuurlijk kun je ook met z'n allen aan één groot doek werken.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 36,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Het grootste plezier voor het kleinste kamertje

Kan de toilet op je werk, thuis, die van de vrijgezel of een jarige job nog wel een eye-catcher gebruiken? Doe dan deze supergezellige groepsworkshop en zorg dat die ene toilet 'the place to be' wordt! Met z'n allen maak je allerlei accessoires als een wc-bril, spiegel, tegeltjes met leuke spreuken, zeeppompje, toiletrolhouder etc. en maak je dit kamertje helemaal in stijl.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 33,00 per persoon.

Willen jullie allemaal een eigen toiletbril maken? Dan duurt de workshop 3,5 uur en bedragen de kosten € 42,50.