workshops >> voor vrijgezellenfeestjes|voor bedrijven|voor kinderen|voor mannen |babyfeestjes|rond Kerst |voorjaar|volgens rooster|foto's |

 

Vrolijke Voorjaarsworkshops!

In de maanden maart, april & mei kun je bij Werk aan de Winkel terecht voor vrolijke voorjaarsworkshops! Leuk voor buiten, binnen of beide!
Met de foto's hieronder kom je alvast in de stemming.

 

 

 

Er zijn de volgende mogelijkheden:

 

Vogelhuisjes decoreren

 

Zonnig bloementaartje op schaal op voet

 

Vazen maken

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie of aanmelden klik je hier of bel naar

073 - 6 12 12 93

Bij 6 of meer aanmeldingen gaat een agendaworkshop door.


In de maanden maart, april & mei zijn er extra veel data
gepland

in onze workshopagenda. Klik hier!

Ben je met 6 of meer personen, dan kun je zelf een datum en tijdstip

plannen!

 

vogelhuisjes - € 35,00 per persoon. klik hier voor data!

 

 

Vogelhuisjes decoreren!

 

 

Heb je zin in de lente en krijg je de kriebels voor fluitende vogeltjes? Kom dan bij ons een geweldig huis voor je tuin-gasten maken! Je maakt een knus huisje door het te bekleden met papier of stof. Ga je voor bont & overdadig of hou je het liever rustig met pasteltinten: Alles is mogelijk.

Is íe zo mooi geworden dat je hem niet kan missen? Hang hem dan lekker binnen! Nep-vogel erop en voila. Wil je het dak ook een kleurtje geven dan is dat natuurlijk mogelijk.

 

 

 

 

 

 

Bloementaartje - € 40,00 per persoon. Klik hier voor data!

 

Op en top voorjaar!

 

Houd je van een vrolijke, kleurrijke bloemenzee en wil je daar lekker lang van genieten? Meld je dan aan voor het maken van dit geweldige bloemtaartje.

Op een mooie glazen schaal op voet wordt een basis van draad gevormd. Om geen oasis te hoeven gebruiken, brengen we een laagje Tillandsia (Spaans mos) aan en gaan we aan de slag met geweldige voorjaarsbloeiers als blauwe druifjes, brem, bloesems en kleine tulpjes maar dat niet alleen. Ook kruiden, waxflower en trosroosjes worden gebruikt.


En omdat uitgebloeide bloemen eenvoudig te vervangen zijn, kun je dit bloemwerk heel lang mooi houden en elke keer een nèt weer andere look of uitstraling geven!

De workshop is inclusief glazen vaas en alle bloemen, lint en groenmateriaal.

 

 

Vazen maken

 

Heel geschikt voor voorjaarsbloeiers maar natuurlijk ook voor alle andere bloemen waar je vrolijk van wordt: Deze gezellig gekleurde vaasjes!

Bont, ton-sur-ton of Delfts blauw: Kies uit duizenden stofjes precies degene die het best bij jou passen en ga aan de slag.

Natuurlijk kun je ook een eigen stofje meebrengen en deze in je vaasje verwerken.

 

 

 

 

Vazen maken - € 33,00 per persoon. Klik hier voor data!