workshops >> voor vrijgezellenfeestjes|voor bedrijven|voor kinderen|voor mannen |babyfeestjes |rond Kerst |voorjaar|workshopagenda|foto's |budgetworkshops |

 

Workshops voor vrijgezellenfeestjes

Werk aan de Winkel - de Workshop is een creatieve ruimte in hartje Den Bosch waar je letterlijk zelf aan het werk kunt tijdens een van de vele workshops. Voor de leukste vrijgezellenfeestjes klik je op een van de onderstaande workshops.

Wil je meer informatie of reserveren? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Je kunt bij ons terecht met groepen vanaf 6 tot en met 150 personen.

 

Combineer een workshop met een afternoon tea, hartige hapjes of diner & profiteer van leuke kortingen!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Klik op de workshop van uw keuze voor meer info.

Mozaïeken Parfum maken Sieraden maken
Servies Schilderen Beeldhouwen Zeep & badolie maken
Nail-art! Schilderen op doek Babyfeestjes
Creëer je eigen Axe-effect Vazen maken Portretschilderen
Bier maken Lampenkapjes maken Voorjaarsworkshops
Het grootste plezier voor het kleinste kamertje Kerstworkshops Budgetworkshops!

Alle workshops zijn inclusief koffie, thee en materiaal, tenzij anders vermeld.

 

Babyfeestjes

Heb je een zwangere vriendin en wil je de zwangerschap graag met haar vieren? Organiseer dan dit geweldige dagje weg voor haar!
Tijdens het babyfeestje maak je met z'n allen accessoires voor op de babykamer, een echte groepsworkshop dus! Hoe groter de groep, des te meer accessoires jullie kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een groeimeter, spiegels, een mobile, fotolijstjes, matrouschka's, kapstokjes en schilderijtjes etc. Lees er meer over op de speciale babyfeestjes pagina!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 33,00 per persoon.

 

Mozaïeken

Maak je eigen tekening met behulp van tegeltjes op een spiegel, bloempot of maak een huisnummer-bord. Je kunt ook met z’n allen aan één groot voorwerp als een dienblad, grote spiegel of bijzettafeltje, werken. En daarnaast maak je dan toch ook nog iets voor jezelf. Budgettip: nu ook mozaïeken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Maak parfum of creëer je eigen Axe-effect!

Wil je voor de laaste keer nog even superverleidelijk uit de hoek komen. Maak dan je eigen parfum! Je gaat aan de slag met echte etherische oliën en na een geurtest, meng je je eigen versie van Chanel of Axe voor de vrijgezellenavond, speciaal voor de grote dag of gewoon voor thuis. Budgettip: nu ook parfum maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

 

Sieraden maken

Met glas- en houtkralen, parels, schelpen, bedeltjes, strass, parelmoer, metaal en zilver maak je precies het sieraad dat bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende technieken. Haken, kettelen, rijgen of draadgebonden. Budgettip: nu ook bedelarmbanden maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: Volwassenen 2,5 tot 3 uur.

Kosten: € 17,00 p.p.* excl. kralen en jasseron.

Deze workshop is inclusief BASISmateriaal als draad, knijpkraaltjes, sluiting, ringetjes etc. Alle kralen, lint en jasseron worden na afloop van de workshop in rekening gebracht.

* Met een minimum van € 35,00 in totaal (workshopvergoeding van € 17,00 + € 18,00 aan kralen).

 

Servies schilderen

Ontwerp je eigen servies; kop & schotel, bord, schaal, theepot of maak met z’n allen één servies als cadeau voor de bruid & bruidegom. Denk bijvoorbeeld aan een thee-, tapas-, of sushiservies. Je kiest de serviesstukken gewoon op de dag zelf. Budgettip: nu ook servies schilderen als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Beeldhouwen

Iedereen krijgt een stuk steen (mergel) waaruit je met verschillende vijlen, hamers, beitels en ander gereedschap een beeld gaat maken. Onder leiding van een beeldhouwer ga je aan de slag en leer je een aantal basistechnieken. Het materiaal laat zich makkelijk bewerken. Het is ook mogelijk om samen een groot beeld te maken voor de vrijgezel voor in de tuin of het huis bijvoorbeeld.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Zeep & badolie maken

De workshop begint met een geurtest van etherische oliën. Zo kun je bepalen welke geur je gaat verwerken in je zeep. Niet onbelangrijk natuurlijk. Over een heel aantal geuren worden bijzonderheden verteld en ook wordt er ingegaan op wat geur met je hersenen doet. Je selecteert een geur voor je zeepjes, én een aantal voor je badolie. De zeepjes (formaat gastenzeepjes) maak je in teams en de badolie individueel, maar natuurlijk wel allemaal samen. Je gaat naar huis met een klein flesje badolie en afhankelijk van de vorm die je kiest, ongeveer 6 tot 8 zeepjes. Budgettip: nu ook zeep maken als verkorte workshop beschikbaar!

Duur: 2 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Nail-art

Heel leuk en nu ook echt goed zelf te maken. Niet met stickers of crackle-lak maar door eenvoudige tekeningetjes te maken op je nagels met pennen of door middel van de marmer-techniek. Je leert tijdens de workshop hoe je heel eenvoudig, leuke tekeningen maakt zodat je die daarna ook echt op je nagels kunt zetten. Daarnaast gaan we oefenen met "marmeren". Dit is een bijzondere techniek waarbij je verschillende kleuren nagellak in water druppelt, mengt en daarna over je nagel "legt" en laat drogen.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

 

Vazen maken

Met textiel of papier, kant en waterglas maken we van een oude wc-lamp een geweldige vaas die je ook echt kan gebruiken. Een absolute eye-catcher voor in huis! Wil hem in het echt zien? Kom dan eens langs in de workshopruimte om hem te bewonderen!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 33,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's.

 

Bier maken

Mannen, en stoere vrouwen, kunnen bij ons gemberbier komen maken! We beginnen de workshop met een proeverij van bijzondere bieren. Daarna begint het echte werk en ga je in duo's bier maken. Na een korte pauze wordt er gebotteld en ga je met een eigen fles van 0,5 liter naar huis. In de zomer kun je ook kiezen voor het maken van rosé-bier!

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Lampenkapjes maken

Haal je oude, vergane glorie lampen voor de dag en geef deze een super make-over. We hebben allerlei stoffen maar heb je zelf nog een leuk lapje of bijvoorbeeld nog een stukje over van je dekbed of gordijn, neem dat mee en hij past gelijk in je interieur! Je kunt ook lampjes in opdracht laten maken.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 35,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Het grootste plezier voor het kleinste kamertje

Kan de toilet van de vrijgezel nog wel een eye-catcher gebruiken? Doe dan deze supergezellige groepsworkshop en zorg dat die ene toilet 'the place to be' wordt! Met z'n allen maak je allerlei accessoires als een wc-bril, spiegel, tegeltjes met leuke spreuken, zeeppompje, toiletrolhouder etc. en maak je dit kamertje helemaal in stijl.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: Vanaf € 33,00 per persoon.

Willen jullie allemaal een eigen toiletbril maken? Dan duurt de workshop 3,5 uur en bedragen de kosten € 42,50.

 

Portret schilderen

We werken met acrylverf op doek. Je krijgt uitleg over de verhoudingen van het gezicht en na een flink aantal schetsen, zet je de eerste verfstreken op je paneel met heel verrassende resultaten. Maak een zelfportret, of probeer een van je mede-schilders vast te leggen. Natuurlijk kun je ook op een groot doek de hele groep schilderen als aandenken aan de vrijgezellendag.

Duur: 2,5 uur.

Kosten: € 36,00 per persoon.

Bekijk ook de foto's!

 

Seizoensworkshops!

Rond pasen, kerst, moeder- en vaderdag, sinterklaas, carnaval en in het voorjaar worden er altijd speciale workshops georganiseerd.
Voor actuele informatie klik je hier om contact met ons op te nemen.